Resurse umane

Atunci când oamenii se potrivesc cu locul lor de muncă, toată lumea are de câștigat. Noi pe acest principiu lucrăm.

Servicii - Resurse umane | Erpa HR

Domeniile noastre de expertiză

Recrutare

Recrutare și selecție personal

Căutăm să înțelegem cât mai bine profilul cerut de client adăugând informații cu ajutorul vizitelor la fața locului, a interviurilor sau a studierii domeniului respectiv. Identificăm apoi cei mai potriviți candidați din propria bază de date extinsă, actualizată constant din surse variante și valorificată cu tehnologie de ultimă generație.

Specialiștii noștri în resurse umane cunosc atât provocările specifice în diverse industrii, cât și piața locală a muncii. Putem oferi atât soluții de recrutare pe termen scurt cât și un proces continuu de selecție pentru industriile în expansiune sau pentru cele care experimentează o rotație mai mare a angajaților, cum ar fi centrele de servicii sau facilitățile de producție.

Află mai multe

Muncă temporară

Nevoile urgente de personal pot fi rezolvate cu soluțiile noastre de plasare temporară a forței de muncă. Gestionăm provocările generate de creșterea sezonieră a producției sau vânzărilor, comenzi spot dar și aspecte precum absenteism excesiv sau rotația personalului. Oferim garanții și ne asumăm responsabilitatea pentru recrutarea calificată și gestionarea personalului, payroll și respectarea normelor legislative. Ajutăm astfel clienții pentru ca ei să se poată concentra pe rezultate în domeniile lor principale de activitate.

Atunci când e nevoie de timp de răspuns rapid în proiecte complexe și pe termen lung, un inginer rezident în locația clientului poate fi o soluție potrivită.

Află mai multe

Munca temporara
Payroll si Administrare Personal

Payroll și administrare personal

Activitatea de salarizare și rolurile conexe de administrare a resurselor umane sunt puncte critice într-o organizație întrucât influențează efortul depus de angajați și gradul lor de satisfacție.

Clienții noștri au garanția rezolvării oricăror provocări fiscale sau administrative legate de legislația muncii. Experiența extinsă pe care o avem în acest domeniu ne ajută să venim cu soluțiile potrivite, respectând legislația, confidențialitatea, dar și interesele tuturor părților implicate.

Află mai multe

C-Level Executive Search

Candidații pentru acest nivel vor ocupa poziții esențiale pentru afaceri. De aceea începem fiecare astfel de proiect cu un proces de cercetare metodic, personalizat pentru industria și compania care ne apelează pentru rolul respectiv. Elaborăm o listă de candidați potriviți, studiați de-a lungul timpului și, alături de client, identificăm cea mai bună persoană care va îndeplini cerințele solicitate.

Află mai multe

Executive Search
Leasing de personal

Leasing de personal

Angajații sunt ai noștri, munca prestată aparține clienților. Prin intermediul serviciilor de leasing de personal preluăm întreaga responsabilitate a angajării, începând de la selecție și recrutare până la contractare, management, salarizare, conformitate cu legislația, dezvoltare și evaluare a performanțelor. Pentru o gamă largă de industrii suntem pregătiți pentru gestionarea eficientă a activităților de bază sau secundare, iar clienții știu că au parte de rapiditate, conformitate și costuri controlate.

Află mai multe

Ai nevoie de o soluție HR personalizată afacerii tale?

WhatsApp